Nisu svi odabrani

Kategorije
Svi članci

Nisu svi na stazi odabrani da dođu do kraja. Opet, nije svima ni karma da dođu do kraja. Razumi, cijeli univerzum je određena hijerarhija. I ovo nema nikakve veze sa teorijom zavjere. Vi osjećate da ste odvojeni od Apsoluta. Njega osjećate kao dostignuće koje vi morate dostići, odvojeno od vas. U tom zamišljanju mislite da se vi spajate sa njim. Neki idu dotle da zamišljaju da će on ući u njih takve kakvi su.
Smiješno. Ne znam koga bi okrivila ili smatrala odgovornim za te gluposti. Zato se avatari pojavljuju, zato se specifična bića inkarniraju na ovoj planeti kako bi povratili učenje. Ali nekad se pitam kakvi se idioti inkarniraju u avatare.
Nemoj da mi zamjeriš, znam da si i ti nekad vjerovao u neke od njih. Ispada da avatari, po vašoj projekciji, dolaze samo zbog tih malih duša koje još nisu duhovne i cilj im je da ih privuku. Ali to je zabluda. Avatari ne dolaze zbog njih, to nije njihov posao. Ali ste sve i svakog proglasili avatarom.
Avatar je božansko djelovanje s određenim ciljem u određenoj epohi, okruženju, učenju. No, avatar ne stvara učenje, on ga pojašnjava ili stvara nešto što je ekstrakt određenog učenja ali samo za određene ljude.

Print Friendly, PDF & Email

Share this post

Skip to content